SÖK PRODUKT


Besök oss på Facebook:

Vårt café har en egen Facebook:

 

Betalning
Genomförd beställning innebär en betalningsförpliktelse.
Alla priser anges i SEK inklusive moms. Gällande pris är det som finns angivet vid varje beställningstillfälle. Minsta ordervärde är 300kr inkl moms.
 

Betalalternativ

Kortbetalning accepteras med VISA/VISA Electron &  Mastercard/Maestro.

Fakturabetalning med 14 dagars kredittid. Fakturan skickas ut tillsammans med ordern fasthäftad på följesedeln. Vi sparar inga kunduppgifter och vid varje fakturaköp gör PAYER (som har hand om faktureringen) en kreditkontroll för att se att inga betalningsanmärkningar finns. Detta är en liten kontroll som inte registreras eller påverkar andra större viktigare kreditansökningar. Kredittiden räknas från den dag paketet skickats från oss och fakturan ligger i försändelsen tillsammans med följesedeln, tänk på att inte låta paketet ligga kvar för länge hos ombudet så ni hinner betala innan förfallodatum. Påminnelseavgift på 60kr plus lagstadgad ränta debiteras om fakturan inte betalas i tid. Kontakta PAYER vid fakturafrågor på kundtjanst@payer.se eller tel: 08-20 83 70.
 
Direktbetalning via Handelsbankens & Swedbanks Internettjänst.
Vi erbjuder våra kunder säker betalning genom Payer betalningsplattform som använder sig av SSL-certifikat för kryptering av känsliga uppgifter. Dina kortuppgifter skyddas av 128 bitars SSL-kryptering.  Kortuppgifterna matas in i ett formulär på Payers säkra server, och skickas inom Payers betalsystem med 128 bitars SSL-kryptering. Inga kortuppgifter hanteras av LCHF butiken, och Payer sparar heller inte dessa uppgifter i sitt betalsystem.


Leveranssätt och fraktkostnad

Leverans sker endast inom Sverige och med  DHL Servicepoint, vilket innebär att du hämtar ditt paket hos ett DHL servicepoint ombud nära dig. Vid beställning av enbart kurs/rådgivning tillkommer inga extra avgifter. Om du vill få paketet till ett specifikt ombud går det bra LÄS HÄR hur du ska göra då. Du får ett sms eller ett mail från ombudet när paketet kan hämtas. Det kostar 200kr att flytta ett paket till ett annat ombud i efterhand, se därför till att uppge ett korrekt postnummer i kassan.
 
Fraktavgift
För ordrar upp till 6 kilo kostar frakten 79kr
För ordrar från 6 kg upp till 10 kilo kostar frakten 99kr
För ordrar från 10 kg upp till 20 kilo kostar frakten 139 kr
För ordrar över 20 kilo kostar frakten 199 kr
 
Leveranstid
Leveranstiden är  2-8 vardagar beroende på var i landet du bor och hur helger kommer emellan.
LCHF butiken kan inte hållas ansvarig för leveransförseningar som orsakats av oförutsedda händelser såsom oroligheter, krig, naturkatastrofer, transportförseningar, strejker eller helgdagar.

Viktigt att veta angående outlösta Servicepoint paket
Du får ett sms (OBS!!! Mobilnumret skall ALLTID vara Svenskt, skriv utan landsnummer, om du inte vill ha sms avisering ska du inte skriva någonting i fältet)  eller mail skickat till dig när ditt paket finns att hämtas hos ditt ombud. Om du inte fått något aviseringsmail eller sms inom 8 vardagar efter att du har beställt måste du kontakta LCHF butiken på kundtjanst@lchfbutiken.se . Det är vanligt att hotmail, gmail och live mailkonton är så hårt inställda i sitt SPAM skydd att dessa mail sorteras ut som skräppost direkt - kolla dina inställningar om du har en sådan mailadress!
Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 14 dagar sedan skickas det tillbaka till LCHF butiken på din bekostnad.
Om ett paket kommer i retur till LCHF butiken skickas varorna inte ut till dig igen, du debiteras 350 kr för att täcka våra kostnader för expediering, packning, emballage, frakt, returfrakt, returbehandling samt insortering av varorna på lagret oavsett anledningen till att du inte kunde hämta ut paketet inom 14 dagar.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte på livsmedel men som privatperson har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra övriga köp inom 14 kalenderdagar från ankomst hos ombudet. Kontakta kundtjänst på kundtjanst@lchfbutiken.se för  att få instruktioner om vart returer skall skickas. LCHF butiken löser ej ut/hämtar paket på post eller fraktombud om inte överenskommelse om detta finns mellan kunden och LCHF butiken före returneringen av varor. Varor som ej returneras i orginalskick ersätts inte till 100%, böcker kan endast returneras i obruten förpackning. Återsändande av vara vilken returneras med hänvisning till distansavtalslagen sker på kundens bekostnad då distansavtalslagen ej ger kunden rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst. Observera att ångerrätt inte gäller livsmedel.

Reklamation och skador

Reklamation skall göras inom 8 dagar efter varans mottagande.
Fotografera eventuella transportskador eller felaktigt levererade produkter och maila bilderna till kundtjanst@lchfbutiken.se. Om någon vara skulle saknas  görs en kontroll mot DHLs system där man kan se vilken vikt paketet hade när det vägdes in på terminalen,  sedan jämför vi denna vikt med produkternas vikt inkl emballage, om relevant differans i vikten kan påvisas skickar vi ett nytt paket med den saknade varan/varorna. Skadade varor ska returneras till oss enligt våra instruktioner i samband med reklamationen.
Alla försök till bedrägeri polisanmäls.
 

Hantering av personuppgifter

Beställare lämnar sitt samtycke till att LCHF butiken behandlar personuppgifter genom att införa dem i sitt kundregister. I samband med beställning godkänner kund LCHF butikens användar-, leverans-, och köpvillkor. LCHF butiken förbinder sig att inte vidarebefordra uppgifter i registret. Personuppgifter, telefonnummer och e-post adresser som registreras på LCHF butikens hemsida säljs inte vidare till tredjepart företag.

 
Du har väl inte missat LCHF butiken på Facebook? 
  GILLA oss på facebok så får du nyheter,  tips, recept och erbjudande fortlöpande. 
Följ oss på Instagram  (lchfbutiken)

© Copyright LCHF butiken i Malmö AB – All rights reserved

All information gällande produkter och deras egenskaper får inte i något sammanhang ses som läkarråd.
Produkternas välgörande egenskaper grundas på
tillverkarnas information, egna och andras erfarenheter